|
Vse o vseh rastlinah Za nas z zelenimi prsti ...
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Kosobrin Moderator foruma
Pridružen/-a: 31.12. 2007, 07:51 Prispevkov: 1056 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: 27 Maj 2013 07:20 Naslov sporočila: Pečen drobnjak |
|
|
Včeraj sem imel v Botaničnemu vrtu na Pivoli delavnico izdelave namazov in zelenjavnih omlet.
Na koncu sem v stepenem jajcu spekel še cvetove drobnjaka. Vsak cvet sem posebej pomočil v jajce in ga spekel v vročem olju. Bilo je vrhunsko.
Poizkusite, drobnjak je v največjem cvetenju.
Nazadnje urejal/a Kosobrin 02 Jun 2013 05:29; skupaj popravljeno 2 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
|
tjesih
Pridružen/-a: 21.03. 2012, 23:40 Prispevkov: 436 Kraj: Planina pri Postojni
|
Objavljeno: 27 Maj 2013 09:43 Naslov sporočila: |
|
|
S tem bom pa tudi jaz danes presenetila mojega moža, ko pride domov. Hvala, Kosobrin.
In hvala za iskreno srečanje v MB. Škoda, da nismo bolj blizu. Lep pozdrav! |
|
Nazaj na vrh |
|
|
notranjka
Pridružen/-a: 21.06. 2012, 18:51 Prispevkov: 191 Kraj: Notranjska,Menišija 605 mnv
|
Objavljeno: 27 Maj 2013 16:03 Naslov sporočila: |
|
|
Jaz sem jih pomočila v pivsko testo.Super ,za vse prste obliznit
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
|
žižola
Pridružen/-a: 21.07. 2011, 13:55 Prispevkov: 206 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: 27 Maj 2013 19:03 Naslov sporočila: |
|
|
Tale bo zdajle nastradal, ker smo lačni .
Nič bat - lepo bo poskrbljeno za njega. Preveč cvetkov ga preveč izčrpa. Nekaj jih bomo pojedli, nekaj cvetkov bo šlo v vazo, ker zelo dolgo stojijo.
Imam rastlinico (štiri takšne) že 4 leta in so vse vsako leto lepše . |
|
Nazaj na vrh |
|
|
žižola
Pridružen/-a: 21.07. 2011, 13:55 Prispevkov: 206 Kraj: Kamnik
|
Objavljeno: 27 Maj 2013 20:09 Naslov sporočila: |
|
|
Njami. Zelo dobro! . |
|
Nazaj na vrh |
|
|
Ana Sanjarka
Pridružen/-a: 14.05. 2013, 04:45 Prispevkov: 55 Kraj: okolica Radovljice
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
Melona
Pridružen/-a: 03.04. 2011, 18:15 Prispevkov: 3031 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: 28 Maj 2013 21:02 Naslov sporočila: |
|
|
Kosobrin, s tem receptom si nas pa razveselil, gremo ena za drugo nanj kot muhe na med. Odlično je! Mi smo se popoldne sladkali s tem, se mi pa zdi, da se bomo jutri še enkrat . |
|
Nazaj na vrh |
|
|
notranjka
Pridružen/-a: 21.06. 2012, 18:51 Prispevkov: 191 Kraj: Notranjska,Menišija 605 mnv
|
Objavljeno: 29 Maj 2013 06:08 Naslov sporočila: |
|
|
Ja,res se bomo še sladkali
Jaz čakam da naslednja runda zacveti ,
zraven pa v istem testu še gamberi
Bezeg ima pri nas komaj nastavke,tako da še kakšnih 10 dni ne bo nič
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
|
bojanp
Pridružen/-a: 13.01. 2008, 09:33 Prispevkov: 321 Kraj: Sl.Konjice
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
*pika*
Pridružen/-a: 15.12. 2011, 18:10 Prispevkov: 1312
|
Objavljeno: 29 Maj 2013 21:40 Naslov sporočila: |
|
|
Ste me premamili:
Jaz sem jih ocvrla v pivskem testu in dodala še nasekljane liste drobnjaka in malenkost luštreka ter naribala notri zraven parmezan. Super!
So mi pa drobnjakovi cvetovi bolj všeč kot bezeg.
Nazadnje urejal/a *pika* 05 Jun 2013 22:13; skupaj popravljeno 1 krat |
|
Nazaj na vrh |
|
|
tjesih
Pridružen/-a: 21.03. 2012, 23:40 Prispevkov: 436 Kraj: Planina pri Postojni
|
Objavljeno: 29 Maj 2013 22:10 Naslov sporočila: |
|
|
Pika probaj še s cvetovi akacije. Meni so najboljši. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|