|
Vse o vseh rastlinah Za nas z zelenimi prsti ...
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Rak
Pridružen/-a: 11.09. 2008, 08:35 Prispevkov: 537 Kraj: Izmenično: Kranj/okolica Brežic
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
Bizgec
Pridružen/-a: 16.02. 2014, 20:54 Prispevkov: 7
|
Objavljeno: 28 Nov 2022 10:51 Naslov sporočila: |
|
|
mfranc je napisal/a: | Še meni ste zbudili skomine po domači pridelavi "arcnij" , čeprav vem, da to ni hudo ekonomično, pa tudi mojster moraš biti, ker pri telem špasu ne moreš reči: če bo špičasto bojo vile, če bo ploščato pa lopata .
Daaaleč nazaj me je "metalo" da bi vojaški kotel (kazan) predelal v kotel za kuho.... To so namreč počeli iz poceni kotlov, ki so se dobili na vojaškem odpadu. Pa sem odnehal, tudi zato, ker so razni znanci kuhali neke čudne zvarke
Ampak zagrel sem se pa zaradi prvega šnopčka na moji osebni lestvici
1. žganje iz drnulj
2. marelično žganje
3. sadjevec, ampak ne vsak
4.5. hruška , slivovka
Ostale šnopčke (viski, vodka, itd) delajo v deželah, kjer nimajo sadja
mfranc |
Zaradi tega posta me je vedno zanimalo kakšen je okus drnuljevca. No sedaj sem ga končno poskusil in ni niti približno tako dober kot recimo marelični, breskov, viljamovkin, slivov, itd. |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|