Vse o vseh rastlinah Seznam forumov Vse o vseh rastlinah
Za nas z zelenimi prsti ...
 
 Pogosta vprašanjaPogosta vprašanja   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   RSS Feed   Registriraj seRegistriraj se 
 Tvoj profilTvoj profil   Zasebna sporočilaZasebna sporočila   PrijavaPrijava 




Topli sendviči

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Vse o vseh rastlinah Seznam forumov -> Recepti
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
franc



Pridružen/-a: 18.04. 2008, 17:38
Prispevkov: 1939
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 05 Feb 2010 12:10    Naslov sporočila: Topli sendviči Odgovori s citatom


Izločeno iz debate o joti (administratorka muha)


Svinjski rilec sem že videl v joti, pa si nisem upal nabasat, ker sem mislil, da je cela svinja notri skrita.

Kaj pa topli sendviči, jih dela kdo, kaj vse uporabljate?
Jaz jih delam v pečici t infra grelcem.
_________________
Narava vedno najde pot
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
orhy



Pridružen/-a: 31.03. 2008, 22:49
Prispevkov: 2353
Kraj: nmv 582

PrispevekObjavljeno: 05 Feb 2010 13:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Franci, ali lahko napišeš kako pripraviš tople sendviče ? Razz
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
franc



Pridružen/-a: 18.04. 2008, 17:38
Prispevkov: 1939
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 05 Feb 2010 17:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Toast ali kruh namažem z zaseko, zenfom , majonezo, ajvarjem, margarino, kar pač ima kdo rad, na to naložim klobase, slanini, pršut, kar se najde v hladilniku, več različnih mesnim na enem kosu boljše je. Na vse to naložim sir, dodam tudi tistega plesnivega-pikantnega. Pladenj dam v pečico, cca15 cm pod grelec, in pečem pri 180.200 stopinj dokler se sir ne stopi po vaši želji, kar traja par minut, treba je gledat.Zraven paše ajvar, kaj kislega, lahko tudi mokrega.Meni so boljši kot v opekaču, kjer se kruh zažge, noter pa so mrzli.
Dober tek.
_________________
Narava vedno najde pot
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
katrinca
Administrator foruma


Pridružen/-a: 29.11. 2007, 16:42
Prispevkov: 10188
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: 05 Feb 2010 18:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mnjami!

Franc, kdaj lahko pridem? Wink Embarassed
_________________
Katrinčin okrasni vrt
Katrinčin uporabni vrt
ZELENI KROG - organizirana menjava semen in rastlin
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
orhy



Pridružen/-a: 31.03. 2008, 22:49
Prispevkov: 2353
Kraj: nmv 582

PrispevekObjavljeno: 05 Feb 2010 21:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

katrinca je napisal/a:
Mnjami!

Franc, kdaj lahko pridem? Wink Embarassed


Hmmmmm - Franci ....zares izgleda tole tvoje njaaamii. Razz
Ali pridem lahko tudi jaz s katrinco, da ne boš dvakrat vključeval pečice Question Very Happy
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bajsek



Pridružen/-a: 14.04. 2009, 19:37
Prispevkov: 208
Kraj: Litija- okolica

PrispevekObjavljeno: 06 Feb 2010 07:01    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ojla!

Mnjami, tole je pa res "ta prav" sendvič.
Pri nas topli sendvič rečemo tudi klasičnim toastom- toast kruh, notri pa nadev po želji (margarina-šunka-sir, tamar namaz-tuna.koruza-česen-sir, ....). Včasih pa si moj mož naredi tudi podoben sendvič kot franc, samo da ga samo pogreje kar v mikrovalovki.

Dober tek- danse za zajtrk toasti Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Vse o vseh rastlinah Seznam forumov -> Recepti
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.