|
Vse o vseh rastlinah Za nas z zelenimi prsti ...
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
franc
Pridružen/-a: 18.04. 2008, 17:38 Prispevkov: 1939 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: 05 Feb 2010 12:10 Naslov sporočila: Topli sendviči |
|
|
Izločeno iz debate o joti (administratorka muha)
Svinjski rilec sem že videl v joti, pa si nisem upal nabasat, ker sem mislil, da je cela svinja notri skrita.
Kaj pa topli sendviči, jih dela kdo, kaj vse uporabljate?
Jaz jih delam v pečici t infra grelcem. _________________ Narava vedno najde pot |
|
Nazaj na vrh |
|
|
orhy
Pridružen/-a: 31.03. 2008, 22:49 Prispevkov: 2353 Kraj: nmv 582
|
Objavljeno: 05 Feb 2010 13:25 Naslov sporočila: |
|
|
Franci, ali lahko napišeš kako pripraviš tople sendviče ? |
|
Nazaj na vrh |
|
|
franc
Pridružen/-a: 18.04. 2008, 17:38 Prispevkov: 1939 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: 05 Feb 2010 17:43 Naslov sporočila: |
|
|
Toast ali kruh namažem z zaseko, zenfom , majonezo, ajvarjem, margarino, kar pač ima kdo rad, na to naložim klobase, slanini, pršut, kar se najde v hladilniku, več različnih mesnim na enem kosu boljše je. Na vse to naložim sir, dodam tudi tistega plesnivega-pikantnega. Pladenj dam v pečico, cca15 cm pod grelec, in pečem pri 180.200 stopinj dokler se sir ne stopi po vaši želji, kar traja par minut, treba je gledat.Zraven paše ajvar, kaj kislega, lahko tudi mokrega.Meni so boljši kot v opekaču, kjer se kruh zažge, noter pa so mrzli.
Dober tek. _________________ Narava vedno najde pot |
|
Nazaj na vrh |
|
|
katrinca Administrator foruma
Pridružen/-a: 29.11. 2007, 16:42 Prispevkov: 10188 Kraj: Maribor
|
|
Nazaj na vrh |
|
|
orhy
Pridružen/-a: 31.03. 2008, 22:49 Prispevkov: 2353 Kraj: nmv 582
|
Objavljeno: 05 Feb 2010 21:23 Naslov sporočila: |
|
|
katrinca je napisal/a: | Mnjami!
Franc, kdaj lahko pridem? |
Hmmmmm - Franci ....zares izgleda tole tvoje njaaamii.
Ali pridem lahko tudi jaz s katrinco, da ne boš dvakrat vključeval pečice |
|
Nazaj na vrh |
|
|
bajsek
Pridružen/-a: 14.04. 2009, 19:37 Prispevkov: 208 Kraj: Litija- okolica
|
Objavljeno: 06 Feb 2010 07:01 Naslov sporočila: |
|
|
Ojla!
Mnjami, tole je pa res "ta prav" sendvič.
Pri nas topli sendvič rečemo tudi klasičnim toastom- toast kruh, notri pa nadev po želji (margarina-šunka-sir, tamar namaz-tuna.koruza-česen-sir, ....). Včasih pa si moj mož naredi tudi podoben sendvič kot franc, samo da ga samo pogreje kar v mikrovalovki.
Dober tek- danse za zajtrk toasti |
|
Nazaj na vrh |
|
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|